Speranță pentru Mircea Rednic: „Dinamo nu are lot de retrogradare”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 13:43,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Odată cu venirea lui Mircea Rednic, Dinamo tot nu se regăsește încă. Este în continuare penultima în clasament, cu șapte puncte, după 12 etape scurse.

Ionuț Badea a vorbit și el despre situația ”Puriului” pe banca tehnică a formației din Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că noul antrenor își va pune amprenta asupra echipei, totul fiind doar o chestiune de timp.

De asemenea, fostul tehnician de al Astra Giurgiu consideră că Dinamo nu are un lot de retrogradare și vede jumătatea plină a paharului cu privire la intrarea clubului bucureștean în insolvență.

”În ultima perioadă, Mircea Rednic nu a avut rezultate bune. Rămâne acest pedigree pe care-l are la Dinamo. Dinamo nu văd să aibă un lot de retrogradare, cu insolvența s-a creat o stabilitate, nimeni nu-și va mai pune problema dacă-și va primi sau nu banii. 

ionuț-badea-fc-argeș-liga-1
Ionuț Badea

O să mai dureze puțin până când mecanismul lui Dinamo va fi unul demn de evaluat, acum nu putem face o evaluare clară. Va rămâne o chestiune de timp până când Mircea Rednic își va pune în aplicare ideile”a declarat Ionuț Badea, pentru Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> REDNIC CONTINUĂ SĂ TAIE ÎN CARNE VIE LA DINAMO! CE TITULAR NU MAI ESTE DORIT ÎN „GROAPĂ”

realitateaionut badeamircea rednicdinamoretrogradare