Steaua câștigă la scor, dar Oprița e nemulțumit: „Din nou am ratat foarte mult!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 20:21,
Daniel Oprița, antrenor Steaua
Daniel Oprița, antrenor Steaua

CSA Steaua a izbutit să câștige împotriva celor de la CS Afumați, scor 4-0, într-o partidă de pregătire!

„Militarii” au reușit să își îndeplinească principalul obiectiv din sezonul precedent și au obținut astfel mult așteptata promovare. Acum, elevii lui Daniel Oprița speră să revină în prim-planul fotbalului românesc, dar înainte de asta vor trebui să își rezolve problemele din punct de vedere administrativ și să se privatizeze. Pe plan sportiv însă, steliștii merg din ce în ce mai bine în această vară, astfel că au mai bifat un succes în partidele amicale.

La finalul duelului cu Afumați, Oprița a făcut o scurtă analiză a meciului și s-a declarat nemulțumit de maniera în care jucătorii săi tratează fazele din careul advers. Totodată, tehnicianul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare ca echipa sa să joace fiecare meci de pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea.

Mi-a plăcut cum s-au mișcat băieții, au făcut spectacol. Totuși, sunt supărat, le-am spus și la pauză, din nou am ratat foarte mult. Suntem nerăbdători să jucăm pe stadionul mare, să se obișnuiască jucătorii cu stadionul, cu gazonul. Un asemenea stadion le poate da poftă de joc și celorlalte echipe. Cine nu vrea să vină și să joace, să alerge, să fie văzut pe un asemenea stadion?, a declarat Daniel Oprița, după meciul cu CS Afumați.

Citește și ULTIMA LOVITURĂ DATĂ DE STEAUA! CINE A SEMNAT CU ECHIPA ANTRENATĂ DE DANIEL OPRIȚA

declaratiidaniel opritaliga 2csa steauarealitatea