Ștefan Radu își pune la cale ultimele detalii înaintea transferului la Inter! Anunțul italienilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 19:06,
Stefan Radu
Stefan Radu

Devenit un simbol al clubului Lazio Roma, Ștefan Radu este pe cale să părăsească formația din capitala Italiei după 13 ani!

Fostul fundaș al celor de la Dinamo a ajuns la 402 meciuri pentru Lazio și a depășit un record vechi de 16 ani. Astfel, Ștefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru echipa din capitala Italiei și l-a depășit pe legendarul Giuseppe Favalli din punct de vedere al aparițiilor.

 

Cu toate acestea, apărătorul român este foarte aproape să se transfere la Inter Milano, formație care este din ce în ce mai interesată de serviciile sale. Acesta este dorit de fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi, care începând din noul sezon va conduce de pe bancă campioana Italiei. Potrivit publicației Tuttosport, cele două părți urmează să pună la cale ultimele detalii ale mutării și să oficializeze transferul în zilele următoare.

 

Italienii susțin că fundașul român s-ar fi înțeles deja cu campioana en-titre în privința salariului, mai ales că Ștefan Radu nu a avut pretenții mult mai mari față decât ce încasa la Lazio, adică 1,2 milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani ar fi decis să nu accepte prelungirea angajamentului cu actuala echipă, scadent la finalul acestei luni.

 

Fostul fundaș al lui Dinamo București a ajuns în curtea romanilor la începutul anului 2008, contra sumei de 4.75 milioane de euro. Apărătorul în vârstă de 34 de ani a câștigat de-a lungul timpului Cupa și Supercupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

 

Citește și PROBLEME PENTRU ȘTEFAN RADU ÎNAINTEA TRANSFERULUI LA INTER? „AM CERUT AVOCAȚILOR MEI SĂ IA MĂSURI”

 

stefan radutransfer stefan raduserie arealitatealaziointer