„Stejarii” pregătesc meciul cu Scoția de la CM! Peste 1.000 de spectatori au asistat la antrenamentul de la Libourne

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 19:00,
Rugby România
Rugby România

Naționala de rugby a României se pregătește intens pentru meciul cu Scoția de la Cupa Mondială organizată de Franța.

Peste 1.000 de spectatori au asistat la antrenamentul naționalei de rugby a României

Partida, care contează pentru Grupa B, va avea loc pe 30 septembrie, la Lille, de la ora 22:00 a României. Jucătorii antrenați de Eugen Apjok se pregătesc la Libourne și au avut o surpriză plăcută la antrenamentul deschis de azi.

Naţionala de rugby a României continuă evoluţia la Cupa Mondială de rugby, următorul meci fiind pe 30 septembrie, la Lille, cu Scoţia. În plină pregătire a acestui meci, ‘stejarii’ au avut un antrenament deschis publicului.

Peste 1.000 de persoane s-au aflat în tribunele Stadionului Jean-Antoine Moueix din Libourne pentru a vedea o sesiune de pregătire de două ore, la intensitate maximă”, se menţionează în comunicatul citat.

Suporterii i-au încurajat pe componenţii primei reprezentative înaintea meciului cu Scoţia, antrenamentul terminându-se cu o sesiune de autografe. După ședința de pregătire, jucătorii s-au întâlnit cu câţiva dintre reprezentanţii comunităţii române din Franţa.

Pe perioada Cupei Mondiale de rugby, echipa României este cantonată la Bordeaux, antrenamentele fiind efectuate la Libourne, pe Stadionul Jean-Antoine Moueix.

În primele două partide, România a fost învinsă de Irlanda cu 8-82 şi Africa de Sud cu 0-76. În ultimul meci din Grupa B, naționala țării noastre întâlnește Tonga, pe 8 octombrie, la Lille, de la 21:45.

Cupa Mondiala 2023