Steliano Filip, „blocat” la Dinamo! Suma pe care trebuie să o achite jucătorul pentru a fi lăsat să plece

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 10:40,
Steliano Filip
Steliano Filip

Fotbalistul „câinilor” nu își mai dorește sub nicio formă să mai continue la echipă și i-ar fi transmis deja acest lucru antrenorului Flavius Stoican!

Gruparea din Ștefan cel Mare traversează o perioadă critică, iar rezultatele slabe din campionat, dar și conflictele interne din cadrul clubului nu au făcut altceva decât să îi ducă pe „câini” pe marginea prăpastiei. Exclus din lot de către Mircea Rednic și acuzat că a complotat pentru schimbarea tehnicianului, Steliano Filip a intrat în dizgrația suporterilor, care nu îl mai vor la echipă.

Astfel, fotbalistul și-a manifestat deja dorința de a fi lăsat să plece în această iarnă, însă lucrurile nu sunt atât de simple pentru Filip. Potrivit informațiilor Fanatik, pentru a-și încheia definitv conturile cu Dinamo, jucătorul trebuie să restituie 20.000 de euro în conturile clubului, sumă care este reprezentată de prima de instalare a acestuia. Conform contractului dintre cele două părți, Steliano Filip este obligat să dea înapoi acești bani, în cazul în care pleacă înainte de finalul înțelegerii.

Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu, a explicat Flavius Stoican.

Citește și Sorescu, gata să-și încheie conturile cu Dinamo! Prima ofertă concretă + răspunsul „câinilor”

steliano filipdinamoliga 1