Strategia CFR-ului continuă! Un jucător de la Botoșani, scos din lot pentru că ar fi semnat cu ardelenii

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 18 mai 2021, ora 21:46,
CFR Cluj V FC Botosani v Romania Liga 1, Cluj-Napoca – 28 Apr 2021
CFR Cluj V FC Botosani v Romania Liga 1, Cluj-Napoca – 28 Apr 2021

Partida dintre Botoșani și CFR Cluj ar ar putea fi decisivă în vederea stabilirii campioanei României, ediția 2020-2021.

Duelul de la Botoșani a stârnit un val de reacții chiar înainte să înceapă. Căpitanul Jonathan Rodriguez nu a fost introdus pe foaia de joc de Marius Croitoru, în condițiile în care acesta nu era accidentat sau suspendat.

Conform informațiilor date de gsp.ro, mijlocașul ar fi fost de acord cu privire la o mutare la CFR Cluj, adversa de astăzi. Conducătorii formației moldovene ar fi aflat acest lucru și, pentru a nu trezi anumite suspiciune, nu l-au inclus pe jucător în lotul pentru meciul care poate decide soarta titlului.

Jonathan Rodriguez a ajuns în vara lui 2017 la Botoșani, fiind unul dintre cei mai vechi și mai apreciați jucători din lotul moldovenilor. Mijlocașul de 30 de ani a evoluat în 34 de meciuri din actualul sezon de Liga 1 și a pasat decisiv de cinci ori, însă fără să marcheze.

Sursa foto: Profimedia Images

Purtătorul banderolei de căpitan al formației pregătite de Marius Croitoru ar putea fi obiectul unui nou caz ”Bouhenna”, cel care a fost achiziționat de CFR Cluj în aceleași condiții ca mijlocașul argentinian. După ce a semnat cu ardelenii, fundașul central al celor de la Sepsi a fost scos și el din echipă la meciul direct cu gruparea din Gruia.

CITEȘTE ȘI –>> Echipele de start pentru meciul FC Botoșani – CFR Cluj. Jucătorii care pot aduce titlul în Gruia

Jonathan Rodrigueztransferbotoșaniliga 1realitateacfr cluj