Straton, eroul fanilor dinamoviști! PCH, mesaj clar pentru jucători: „Nu cedăm! Începem să creștem”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 05 iulie 2020, ora 21:39,
straton dinamo

Portarul Cătălin Straton a apărat două penalty-uri în meciul Academica Clinceni – Dinamo, scor 1-3. Fanii ‘câinilor roșii’ au transmis un mesaj de încurajare pentru jucători și i-au mulțumit lui Straton pentru prestația avută.

La Clinceni, Dinamo a reușit prima victorie în play-out-ul Ligii 1. Totuși, ‘roș-albii’ se mențin pe loc retrogradabil în clasament.

Deian Sorescu (19′ – penalty), Ahmed Bani (65′) și Diego Fabbrini (71′) au înscris pentru Dinamo. Clinceni a ratat două penalty-uri la scorul de 0-1, prin Vojtus și Buziuc. În cele din urmă, Academica a marcat când scorul era 0-3, prin Buziuc (72′).

NU CEDĂM! Începem să creștem. Vizita Peluzei la Constanța și discursul din fața hotelului au cântărit enorm. ”Intrați cu fruntea sus și jucați în așa fel încât să ieșiți cu fruntea sus!”„, este mesajul postat de Peluza ‘Cătălin Hîldan’.

Bineeeeee, băăăăăă! Respect, Cătălin Straton!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 5 iulie 2020

În etapa următoare din Liga 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu Poli Iași. Până atunci, Dinamo trebuie să dispute returul semifinalei Cupei României, cu FCSB, care pornește de la 3-0 pentru ‘roș-albaștri’.

CITEȘTE ȘI -> Restart pentru Dinamo? Mihalcea: “Avem nevoie de victorii legate pentru a ne salva”

clinceniliga 1dinamopeluza catalin hildanfani