Straton, rezerva lui Vlad la FCSB? ”E singurul post în care se negociază poziția de titular”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 12:29,
straton fcsb

Situația lui Cătălin Straton de la FCSB a fost analizată de un fost oficial al formației din Capitală.

Andrei Vlad a fost testat negativ la ultimul test pentru COVID-19, iar Narcis Răducan, fostul director sportiv al bucureștenilor, a vorbit despre postul de titular în poarta FCSB-ului.

Fostul oficial al clubului patronat de Becali este de părere că discuția privint goalkeeper-ul de bază al formației lui Toni Petrea este una aparte.

„Nu știu care este nivelul fizic, asta e primul parametru pe care trebuie să îl depășești. Dacă este fizic bine, cred că revine Vlad, e portarul titular, portar de națională, în creștere, pe care trebuie să îl maturizezi. Cred că și Straton cunoaște foarte bine situația, așa cum îl știu, va fi alături de el să îl ajute să crească și când e cazul, îl va suplini cu succes. 

La portari e o discuție aparte, e singurul post în care se negociază poziția de titular. Se mai întâmplă asta și s-au mai strecurat prin presă portari care spuneau că trebuie să apere nu știu câte minute, câte meciuri. 

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | Un fost stelist vede partea plină a paharului: ”Straton a scos două goluri gata făcute!”

Același lucru se întâmplă și cu Tătărușanu, sunt convins că el da mai multă siguranță decât Donnarumma în mai multe situații, însă probabil italianul va ajunge un portar mare în fotbalul mondial. 

Straton își face foarte bine treaba, asta nu înseamnă că poziția de rezervă e una de decor. E o poziție importantă, dincolo de partea sportivă, ai nevoie că omul să aibă un caracter special. E frustrant să fii rezervă, în astfel de condiții e greu să reziști.” a declarat Răducan la ProX.

Citește și EXCLUSIV | Straton, titular incontestabil la FCSB? ”N-am niciun fel de problemă că va reuși!”

andrei vladfcsbcatalin stratonrealitatealiga 1
1313597428bogdan-stancu-1000×600

Când va anunța Bogdan Stancu dacă revine la FCSB

Bogdan Stancu gencler

Bogdan Stancu, deturnat din drumul său spre FCSB: ”Discuțiile sunt avansate”