STRIGĂTOR LA CER! Mai multe filiale ale PSD afirmă că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 13 iunie 2018, ora 10:09,
Halep2
Halep2

Strigător la cer! În anul 2018, manipularea e la ea acasă, în România! Huiduită de 20.000 de oameni pe Arena Națională, Gabriela Firea a pus-o într-o postură jenantă pe Simona Halep, luni seară, pe Arena Națională în cadrul ceremoniei organizate după marea performanță de la Roland Garros.

Deși, o țară întreagă a văzut că Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a fost huiduit de aproape 20.000 de oameni pe Arena Națională (click AICI), mașina de propagandă a partidului aflat la guvernământ manipulează mai rău ca înainte de 1989.

Marți, pe rețelele de socializare a avut loc o acțiune rușinoasă și de prost gust din partea aghiotanților puterii actuale. Mai multe filiale PSD, printre care Tulcea, Giurgiu, Constanţa şi Mehedinţi au postat acelaşi colaj cu imagini cu Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, prin care se dorea păcălirea poporului cu inducerea ideii că „Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională”.

Mai mult, aparatul politic al partidului aflat la putere sugerează în același colaj că la mitingul PSD, campiona de la Paris a fost aplaudată la scenă deschisă de „sute de mii de români, în Piaţa Victoriei”.

”Ștergeți repede această mizerie!”

Surprinzător fostul lider PSD, Victor Ponta a reacționat dur la vizionarea acestor colaje și a făcut dezvăluiri cu privire la persoana care stă în spatele acestor manipulări grosolane. Fostul prim-ministru al României susține că aceste mesaje „sunt postate direct de la Sediul Central al PSD, de un personaj dubios adus de Dragnea de la Neamț”. Numele lui este George Harabagiu. În ultimă instanță, fostul demnitar face apel la cei aflați la putere să șteargă de îndată colajele mincinoase de pe rețelele de socializare:

”Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “şobolan” ca nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de “Dom Prşedinte”)!”, a tunat Victor Ponta, pe contul său de socializare.

Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta…

Publicată de Victor Ponta pe 12 Iunie 2018

Citește și VIDEO Halep, primire de neuitat pe Arena Națională! 15.000 de oameni și o atmosferă superbă

roland garrosvictor pontaHalepcolaje psdtrofeu halepcolaje manipulatoare halepcampioanahuiduieli fireasimona halepmanipulare