Strigătul de disperare al lui Dan Petrescu, înaintea meciului cu Roma: „Am şapte jucători, toţi titulari, care nu pot juca!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 22:33,
dan petrescu

Campioana României are mari probleme de efectiv, cu doar câteva zile înaintea meciului din Europa League, contra italienilor de la AS Roma!

Cu un lot decimat de accidentări și cazuri de COVID-19, CFR Cluj se confruntă cu o situație grea, înainte de un meci extrem de important care va avea loc săptămâna viitoare, în Europa League.

După ce Andrei Burcă și Alexandru Chipciu au revenit la antrenamentele echipei în urma vindecării de coronavirus, acum a venit rândul a trei jucători din lotul clujenilor să fie depistați pozitiv cu acest virus. Ciprian Deac, Ovidiu Hoban și nou venitul Ben Youssef au COVID-19 și li s-au alăturat accidentaților Bilel Omrani, Mike Cestor, Cristi Manea și Paulo Vinicius.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, s-a arătat extrem de îngrijorat de situația de la echipa sa și speră ca până la meciul de joi seară, contra Romei, niciun jucător să nu mai pățească ceva și să devină indisponibil.

„Aţi aflat şi voi că problemele sunt mai mari. Acum sunt şapte jucători, toţi titulari, care nu pot participa. Acum suntem ok (n.r. – la meciul cu UTA Arad), dar la meciul următor cu Roma va fi foarte greu.

Sper să nu se mai întâmple nimic nici marţi, la testul COVID-19, dinaintea partidei din Europa League. Acum, s-au mai adăugat Hoban, Deac, Ben Youssef la lista cu Omrani, Vinicius, Manea.

Nu mai ştiu care sunt, că sunt prea mulţi. Cestor… Bordeianu, care era pe lista UEFA şi a plecat. Ne rugăm la Dumnezeu să nu se mai întâmple nimic şi luăm meci cu meci!”, a declarat Dan Petrescu, înainte de meciul cu UTA Arad.

CFR Cluj va juca joi seară, pe teren propriu, meciul din grupa A a Europa League, contra celor de la AS Roma. În ultimul meci, care a avut loc pe stadionul Olimpico, clujenii au suferit o înfrângere drastică contra italienilor, scor 0-5!

Citește și Vești proaste pentru FCSB! Se prelungește perioada de absență a lui Florinel Coman

 

 

probleme cfrliga 1Covid-19cfr clujrealitateadan petrescu
gigi becali

Se face lumină în cazul atacantului dorit de Gigi Becali: „Nu a avut niciodată ofertă de la FCSB”

rapid

,,Curăţenie” în Giuleşti! Rapid s-a despărţit de încă un jucător