Suma reală plătită de Rapid pentru Rareș Pop: „Au cerut destul de mult! Negocierile au ținut câteva luni”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 14 februarie 2024, ora 17:40,
Rareș Pop
Rareș Pop

Rapid a anunțat, pe 12 februarie, transferul lui Rareș Pop de la UTA, informând și că jucătorul va juca la echipa din Arada până la finalul sezonului.

Rapid a plătit pentru transferul lui Rareș Pop 700.000 de euro

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a recunoscut că oficialii grupării arădene au ținut la preț. „Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă.

Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți„, a transmis Angelescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Oficialul Rapidului a spus și care este suma investită în transferuri de gruparea alb-vișinie în acest sezon. „Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, a spus el.

Rapid i-a achiziționat în această iarnă pe Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Damjan Djokovic, Cătălin Vulturar, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Jakub Hromada și Rareș Pop.

În prima parte a sezonului au ajuns la echipa alb-vișinie Andrei Borza, Albion Rrahmani, Claudiu Petrila (împrumutat, transferul fiind finalizat recent), Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Cătălin Cîrjan.

Este vorba despre cei sunt și în prezent sub comanda lui Cristiano Bergodi, alții plecând între timp (Borja Valle sau Kevin Soni).

Rareș Popvictor angelescu