Șumudică, cu gândul la returul cu Borac Banja: „Ne va aștepta infernul acolo”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 20:27,
Marius Șumudică, CFR Cluj
Marius Șumudică, CFR Cluj

Marius Șumudică este cu gândul tot la preliminariile Ligii Campionilor, deși se află la debutul intern pe banca ardelenilor.

Antrenorul de 53 de ani a debutat cu drepul pe banca formației din Gruia, după ce a câștigat prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor cu echipa bosniacă Borac Banja Luka, scor 3-1.

Cu toate că avantajul luat în tur ar fi suficient pentru calificare, Șumudică este îngrijorat în privința condițiilor din Banja Luka, acolo unde speră să iasă victorios și să poată continua aventura europeană în cea mai prestigioasă competiție de pe bătrânul continent.

„Am spus tot timpul că, pentru mine, importante sunt competițiile europene. E adevărat că ne dorim să câștigăm trofeul astăzi, nu vom face rabat de la efort. Este foarte cald. La Banja Luka, chiar mă uitam acum pe telefon, sunt 39 de grade. Ne va aștepta infernul acolo, jucăm în două zile, trebuie să fim proaspeți și avem nevoie de sistemul ăsta de rotație.

Sursa Foto: CFR Cluj/Facebook

E clar că mă gândesc. Acolo sunt banii, acolo este ceea ce înseamnă reprezentarea fotbalului românesc. Trebuie să ții standardul cât mai sus și să fim într-o competiție superioară, cât vom putea s-o ducem în Champions League, după care sperăm să ne calificăm, cel puțin, în grupele Conference League, unde rețeta financiară este de maximă importanță pentru alocarea bugetului în curs”, a declarat Șumudică, înaintea Supercupei României.

CITEȘTE ȘI –>> SURPRIZĂ MARE! CINE VA CONDUCE SUPERCUPA ROMÂNIEI! CCA, DELEGARE NEAȘTEPTATĂ

realitatealiga campionilorsumudicaBorac Banja Lukacfr cluj