Șumudică, gata să-i salveze cariera lui Moruțan! Mijlocașul este dorit la ultima clasată din Turcia

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 14:00,
OLIMPIU MORUȚAN
OLIMPIU MORUȚAN

Olimpiu Moruțan a plecat în vara anului trecut la Galatasaray, însă nu a reușit să rupă gura târgului în țara semilunei!

Fostul mijlocaș al celor de la FCSB a scăzut din turație odată cu trecerea timpului, iar oficialii formației Cim Bom Bom au luat în calcul chiar să îl împrumute pe internaționalul în vârstă de 22 de ani în această iarnă. Una dintre principalele destinații ale lui Moruțan ar putea fi Yeni Malatyasport, ultima clasată din Superliga Turciei.

Morutan, sursa foto- Profimedia Images

Astfel, potrivit informațiilor jurnalistului Emanuel Roșu, Marius Șumudică este gata să îl pună pe picioare pe internaționalul român, care este departe de așteptările celor de la Galatasaray. Moruțan nu va avea însă o misiune ușoară nici la Maltya, care are nu mai puțin de 8 meciuri fără victorie și pare condamnată la retrogradare în acest an.

Conform sursei menționate anterior, cel mai probabil, mutarea se va realiza doar dacă Șumudică va rămâne în continuare la ultima clasată din Turcia. Deși turcii au lansat mai multe informații potrivit cărora antrenorul român a fost demis, „Șumi” a oferit astăzi prima sa reacție și a dezvăluit că va rămâne și de acum înainte pe banca lui Malatyaspor.

Citește și „E rupt de realitate. Credea că vin de la Dumnezeu toate!”. Moruțan, făcut praf după ultimele prestații

galatasarayMalatyasporsumudicaMoruţanturcia