SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Șumudică i-a dat daună totală lui Petrescu! A dezvăluit porecla rușinoasă primită de la jucători

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 19:25,
DAN PETRESCU ȘI MARIUS ȘUMUDICĂ
DAN PETRESCU ȘI MARIUS ȘUMUDICĂ

Marius Şumudică și Dan Petrescu sunt la cuțite. „Bursucul” a preluat-o pe CFR Cluj și nu ezită să se vaite de pregătirea proastă pe care ar fi avut-o gruparea ardeleană, în mandatul lui Șumudică.

Cu „Șumi” pe „banca tehnică”, CFR Cluj obținuse șapte victorii din tot atâtea posibile în campionat și a obținut calificarea în grupele Conference League, după ce campioana României a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor și a Ligii Europa.

Cu Dan Petrescu pe „banca tehnică”, CFR Cluj a fost învinsă atât de FC Botoșani, în campionat cât și de Jablonec, în prima etapă a grupelor Conference League, cu același scor, 0-1.

Joi seară, după înfrângerea cu Jablonec, Dan Petrescu l-a acuzat pe Șumudică, de proastă pregătire a echipei. Fostul tehnician nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit porecla sa, printre jucători: „prune cu iaurt”.

Cu alte cuvinte, fostul fundaș dreapta are printre jucătorii săi reputația de antrenor fricos care antrenează o echipă care să joace doar la 0-0, sau la 1-0, neavând curaj să atace.

Mi-e jenă să intru într-o dispută cu un coleg. Este grav dacă a spus astfel de lucruri. E urât să arunci cu noroi în munca unui coleg. Petrescu să-şi închidă guriţa! Vezi-ţi de treaba ta! Nu e frumos să vorbeşti aşa de un coleg de breaslă. Ce nu s-a făcut bine, domnul Petrescu? Cum nu e pregătită fizic echipa, când a câştigat în noroi cu FCSB şi a dus mingea pe jos, nu lungă şi pe-a doua?

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi pe loc. Eu nu mi-am acuzat niciodată jucătorii. El a spus că Bălgrădean i-a pierdut meciul (n.r. – cu Botoşani), că… Rămâneţi muţi, dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR! Nu vreau să spun unde să făceau grătare, nu vreau să spun de prune cu iaurt, cum i se spune antrenorului!

Plânge după Rondon, plânge după Vinicius…. Cu Botoşani, CFR a avut prima ocazie în minutul 85, abia a ajuns la poartă. A făcut vrabia pe minge! Şi-a adus jucătorii lui. I-a pregătit 3 săptămâni. I-a adus pe Culio, pe Bordeianu… Mie nu mi-a plăcut cum a jucat Culio, cum… Dacă merită Culio să joace, iar Păun nu merită să joace, atunci ne rupem carnetele de antrenori! Şi calul aleargă, dar nu dă lapte! Ce-ai făcut, mă, Petrescule, 3 săptămâni? Nu i-ai antrenat?

Unde e Petrila în momentul de faţă? Cu mine ara terenul! Nu-l mai văd de 3 jocuri. Unde-i Omrani? Că nu-l mai văd! Uitaţi-vă câte ocazii avea CFR-ul cu Şumudică şi câte a avut cu Botoşani şi cu Jablonec? Îl rog frumos să nu mai vorbească despre Şumudică! Îi urez să se bucure de cele 21 de puncte pe care ţi le-a lăsat Şumudică în torpedou. Şi să nu uite că i-am lăsat echipă în Conference League, care a adus clubului 4 milioane de euro.

Cine sunt Jablonec? O ruşine de echipă! Locul 11, cu 8 puncte! Câte ocazii avea echipa cu Şumudică şi câte avea cu Petrescu? Să nu mai plângă domnul Petrescu, că şi mie îmi curgă lacrimile şi trebuie să îmi pun picăturile”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Sumudica, sursa- Profimedia Images

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa cehă Jablonec într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League.

Citește și DAN PETRESCU L-A „ÎNȚEPAT” PE ȘUMUDICĂ, DUPĂ MECIUL CU JABLONEC: „NU AM ÎNCEPUT EU PREGĂTIREA ȘI TRANSFERURILE”  

 

liga 1realitateadan petrescufotbalmarius șumudicăscandalcfr cluj