Șumudică pierde un jucător important din cauza naționalei: „Mi-a venit dărâmat, terminat!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020, ora 22:47,
sumudica

Marius Șumudică, nemulțumit de faptul că Alexandru Maxim a revenit la Gaziantep stors de energie după meciurile disputate alături de naționala României în Liga Națiunilor.

„Șumi” susține că nu va putea conta nici pe Maxim și nici pe Toșca pentru acest început de campionat din cauza suprasolicitării de care aceștia au avut parte la echipa națională.

„Maxim? Am o relație specială cu el. Fizic, mi-a venit dărâmat, terminat. L-am pierdut pe Maxim pentru începutul ăsta de campionat. A jucat două meciuri de 90 de minute la națională, în trei zile.

A făcut efort, a fost și entuziasmul ăla de după meci. E greu de gestionat entuziasmul. Dacă tu nu te debarasezi de el repede, nu vei face nimic următoarea perioadă.

alex-maxim

Șumudică speră să-i aibă pe cei doi jucători abți 100% cât mai curând

Maxim a venit stors, fizic în primul rând. Cu Galata l-am forțat, la pauză simțea ceva, n-a vrut să fie schimbat. După 15 minute mi-a făcut semn că e foarte încărcat. Gazonul din România l-a terminat, atât pe el, cât și pe Toșca.

Pe Toșca nici n-am putut să-l folosesc, că era încărcat pe musculatură. Dar Maxim e un jucător special, deosebit. Acum și-a revenit, se antrenează normal. Cu siguranță, amândoi vor fi în plenitudinea forțelor curând”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Citește și • Cristiano Bergodi, taxat pentru ieșirea nervoasă: „El aici a greșit!”

realitateamaximgaziantepmarius șumudicătoșca
Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep, în extaz la petrecerea de logodnă! Cine a luat parte la distracţie

Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”