„Sunt sigur că n-o mai fie convocat!”. Pierde Nicușor Bancu echipa națională după gestul său nesportiv!? Ce riscă fundașul Craiovei!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 10:23,
Nicușor Bancu
Nicușor Bancu

La partida retur Craiova-Sepsi (0-1, 1-3 la general), din semifinalele Cupei României, Nicușor Bancu, fundașul oltenilor, a șocat lumea fotbalului românesc cu gestul său.

Mai exact, fotbalistul i-a aplicat un cap în piept unui adversar, iar după ce acesta a căzut secerat la pământ, Bancu nu s-a putut abține și l-a lovit și cu mingea în cap.

Riscuri mari pentru un gest nesăbuit

Lovitura de cap, a lui Bancu, aplicată în pieptul macedoneanului Stefan Ashkovski, se aseamănă izbitor cu celebrul episod din finala Cupei Mondiale din 2006, când Zinedine Zidane l-a lovit tot cu capul în piept pe Marco Materazzi.

„Va avea consecințe acest gest al lui Bancu. În primul rând, sunt sigur că n-o mai fie convocat la echipa națională.

Craiova nu va renunța la Bancu, cu siguranță. Probabil că va plăti o amendă și lucrurile merg înainte”, a declarat Helmut Duckadam, pentru DigiSport.

Bancu a bifat pentru echipa națională 22 de apariții, marcând și un gol, dar gestul său îl poate determina pe selecționerul Edi Iordănescu să renunțe la serviciile sale.

craiovabancuduckadam