”Super-Simo”, model pentru noua generație: ”Mă inspiră. Este o jucătoare fabuloasă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 06 august 2019, ora 11:16,
halep-wimbledon
halep-wimbledon

După o lună în care a stat departe de tenis, Simona Halep va reveni pe teren la Rogers Cup.

Sportiva româncă va juca atât la simplu, dar și la dublu la competiția din Canada. Simona va debuta la dublu, astăzi, după ora 19:30. ”Regina de la Wimbledon” a ascultat sfatul directorului competiţiei și a ales-o pe tânăra Leylah Fernandez să-i fie parteneră. Sportiva de 16 ani se află pe locul locul 260 WTA.

După ce a aflat vestea, sportiva din Canada a dezvăluit că a fost în al nouălea cer. Acesta a explicat că este o mare oportunitate pentru ea și este încântată să fie partenera Simonei.

„În timpul atrenamentului, directorul de la Tennis Canada a venit la mine şi mi-a spus că are veşti pentru mine. Credeam că îmi spune că ca nu voi putea juca la dublu, dar a spus <<Simona te-a ales pe tine să joci dublu cu ea>>. Am rămas fără cuvinte pentru câteva minute, dar am fost atât de fericită, am acceptat imediat.

Să am posibilitatea să joc alături de o mare campioană care a câştigat French Open, acum Wimbledon… Este o mare oportunitate pentru mine să învăţ de la ea, să o întreb diverse şi doar să vorbesc cu ea. Este o jucătoare fabuloasă, munceşte mult, este o luptătoare. Mă inspiră foarte mult când o văd jucând. Ne-am întâlnit ieri, mi-a vorbit foarte frumos, sunt foarte fericită că voi juca alături de ea” a declarat Leylah Fernandez pentru Digi Sport

Halep şi Fernandez vor evolua, astăzi, după ora 19:30, în primul tur al probei de dublu de la Rogers Cup, contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie numărul 7.

Vezi și VIDEO | Halep a aflat pe cine va întâlni la Rogers Cup. A produs surpriza la Toronto

Rogers CupdubluLeylah Fernandezdeclaratii