Supercazino.ro: Ce ştiu dealerii de blackjack dar tu nu?

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 21:02,

Dacă ai interacţionat vreodată cu un dealer de blackjack, ţi-ai pus întrebarea dacă aceştia ştiu ceva mai mult decât tine în ceea ce priveşte jocul. Răspunsul este unul afirmativ, dealerii cunosc jocul în profunzime şi sunt instruiţi special în acest scop. Pentru tine ca jucător blackjack este ca orice alt fel de joc de noroc, pentru un dealer fiind însă modul în care îşi câştigă existenţa.

Nu am control asupra rezultatului

Un Magic Jackpot bonus fără depunere te va ajuta să îţi măreşti experienţa de joc şi poate chiar să accesezi jocul de blackjack. Indiferent dacă eşti la început de drum în jocurile de noroc sau chiar dacă ai ceva experienţă, încearcă să joci blackjack live. O să beneficiezi de ajutorul unui dealer care îţi vorbeşte limba alături de care poţi interacţiona pe durata jocului. Te vei convinge de dexteritatea acestuia dar şi de faptul că stăpâneşte regulile jocului la perfecţie.

Pentru tine, contează să realizezi un punctaj superior dealer-ului, astfel încât să obţii de fiecare câştigul dorit. Jocul de blackjack nu este însă un joc predictibil, unde poți să ai parte de reușită mereu. Chiar dacă ai o carte mare în mână, până când dealerul nu le întoarce pe ale sale, nu ştii dacă ai pierdut sau ai câştigat. Poţi încerca să ai un control asupra jocului dacă ai abilităţi remarcabile, cum ar fi număratul cărţilor, însă acest aspect poate să fie observat cu uşurinţă de dealer şi poţi să fii eliminat din joc.

Cu alte cuvinte, nu ai nici un fel de control asupra jocului, totul se bazează pe intuiţia de moment de care dai dovadă. Poţi începe cu o carte mică şi să realizezi blackjack, la fel cum poţi demara cu o carte de 10 sau AS şi să pierzi neaşteptat. Faptul că nu ai control asupra jocului înseamnă că jocul este unul corect, astfel ai câştiga de fiecare dată, nu-i aşa?

Fii atent

“Jocul greşeala aşteaptă”, spune un proverb românesc care se aplică și în cazul jocului de blackjack. Pentru că jocul este unul de cărţi şi acestea sunt calificate după valoarea în puncte pe care o au, va trebui să fii extrem de atent la derularea jocului. Nu strică să te informezi în prealabil câte pachete de cărţi intră în cutia dealer-ului, astfel încât să ai o idee despre cărţile cu valori mari care pot apărea. Nu înseamnă că numeri cărţile ci doar că eşti atent la cele mai valoroase.

Dacă majoritatea dintre ele ies în primele mâini este puţin probabil să mai apară curând, aşa că îţi poţi forma o anumită strategie de joc. Ca să fii atent la joc, trebuie să dai departe orice posibilitate care să te distragă de la joc. Evită consumul de băuturi alcoolice şi nu te antrena în alte activităţi când joci blackjack. Chiar dacă eşti la tine acasă şi pui pariu din fata laptopului, concentrează-te numai la joc. Dacă ai alte probleme presante, abandonează jocul şi revin-o mai târziu, dar în nici un caz nu face greşeala să nu îi acorzi atenţia pe care o merită.

Nu paria

Când nu ştii ce decizie să iei la masa de blackjack, nu paria! Dacă te aştepţi de la dealer să îţi dea indicaţii asupra unui pariu pe care să îl depui pe masă, te înşeli grav. Acesta nu va face acest lucru pentru simplul fapt că reuşita ta va aduce pierderi cazinoului. Până la urmă, un dealer este nimic altceva decât un simplu angajat. La polul opus, nu te aştepta ca un dealer să îţi facă cu ochiul sau să te anunţe prin semnale de fineţe că este bine să te abţii de la a paria.

Nu este deontologic şi astfel de fapte intră fără discuţie sub incidenţa penală. Cel mai bine este să fii rezervat şi atunci când ai dubii asupra unui pariu să stai în banca ta şi să tragi învăţăminte. Ai rămas în buzunar cu o sumă de bani pe care erai destinat să o pierzi cu siguranţă, deci ai un motiv de bucurie. Ai luat decizia de a nu paria şi această decizie s-a dovedit a fii una benefică pentru tine. Nu ai ce să îţi reproşezi, jocul de blackjack ne impunând participarea de fiecare dată la toate sesiunile de joc.

Ar trebui să te retragi

Să ştii când să abandonezi jocul este apanajul jucătorilor cu experienţă şi dacă reuşeşti să faci acest lucru înseamnă că eşti unul dintre ei. Dacă te bazezi pe dealer să îţi spună că este cazul să te retragi de la masa de joc este încă o greşeală majoră pe care numai jucătorii haotici o pot lua în considerare. Această decizie trebuie să îţi aparţină în totalitate şi va trebui luată mai ales atunci când pierzi.

Nimeni nu îţi poate dicta să ieşi din joc când eşti pe un trend câştigător şi nici nu este indicat să o faci. Vei ştii cu siguranţă când şirul de câştiguri se va opri şi va trebui să iei o decizie. Dar dacă pierzi şi bugetul tău se apropie primejdios de faliment, poate că este cazul să reconsideri posibilitatea de a te retrage din joc. Nu este nimic ruşinos să recunoşti că ai o zi proastă şi că vrei să rupi lanţul ghinionului.

Şi jocul de blackjack este unul eminamente de noroc, deci nu tu eşti cel care decide în ultimă instanţă câştigurile dorite. Acestea apar pe parcursul jocului dacă ai inspiraţie, dacă alegi o anumită strategie şi mai ales dacă ai noroc. Sunt 3 ingrediente de bază care îţi pot aduce plusul financiar dorit dar atunci când pierzi masiv nu uita că cea mai bună variantă pentru tine este să te retragi.

Concluzie

Este drept că nu te poţi baza pe dealer pentru ca acesta să te ajute în joc şi numai tu eşti cel care decizi soarta unui joc de blackjack. Încearcă deci să controlezi rezultatul, nu paria atunci când nu se impune şi dacă trebuie, retrage-te din joc. Poate că nu vei obţine câştigurile dorite dar vei avea parte de o experienţă de joc de neuitat, ceea ce în final face toţi banii!

blackjackcasino