Superliga: U Cluj – FCSB, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 26-a

Articol de Dan Istratie - Publicat luni, 19 februarie 2024, ora 22:36,
superliga
superliga

 

Echipa Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

U CLUJ: Gorcea – Chipciu, Masoero, Thallison, Roger – M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) – Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) – Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Anselmo 20, M. Rus 44, Masoero 55 / V. Creţu 28, Oct. Popescu 42, Luis Phelipe 75

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Sebastian Gheorghe, George Neacşu – Mircea Ardelean

Arbitri VAR: Iulian Călin – Ferencz Tunyogi

Observator: Marcel Savaniu

 

fcsbsuperligau cluj