Suporter în comă, după ce a fost cu bestialitate. Doi agresori au fost arestați

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 10:32,
BĂTAIE
BĂTAIE

Cinci suporteri ai echipei FC Bruges au fost inculpaţi, iar doi dintre ei au fost încarceraţi, joi, de justiţia belgiană, pentru că au bătut un fan al formației Manchester City, marţi seară, informează AFP, citată de news.ro.

Incidentul extrem de grav a avut loc pe o autostradă, după meciul de fotbal disputat marți, între FC Bruges şi Manchester City, scor 1-5, din grupa A a Ligii Campionilor.

Guido de Pauw, un belgian în vârstă de 63 de ani fan Manchester City, a fost lovit cu bestialitate, acesta fiind internat în spital în stare extrem de gravă. Bărbatul este în continuare în comă, însă acum starea sa este stabilă.

CITEȘTE ȘI –>> CE SPUNE ILIE NĂSTASE DESPRE DIVORŢUL DE IOANA SIMION: ,,PE MINE NU MĂ INTERESEAZĂ PERSOANA”

Poliția a arestat cinci suspecţi – patru bărbaţi de aproximativ 20 de ani şi unul de aproximativ 40 de ani. Joi ei s-au prezentat în faţa unui judecător, care i-a inculpat pentru culpă fără prevedere.

Doi dintre aceștia au fost încarceraţi, iar acuzaţiile sunt şi de “furt cu violenţă în formă agravată”, respectiv “vătămare corporală”. Ceilalţi trei  au primit, printre altele, interdicţia de a asista la meciuri şi de a merge la cluburi sau cafenele ale suporterilor.

Citește și FOST ANTRENOR AL CFR-ULUI, DESPRE SITUAȚIA ECHIPEI LUI DAN PETRESCU: „SUNT SIGUR CĂ VA REDRESA CORABIA”

brugesmanchester citybataieGuido de Pauwsuporteri