Mesaj radical al fanilor Petrolului: ”Daca nu-și vor da demisia, nimeni nu va mai răspunde de el”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 19:00,
WhatsApp Image 2021-03-20 at 16.16.44

Petrolul Ploieşti a pierdut pe teren propriu meciul cu Mioveni, scor 0-1, în etapa cu numărul 18 din Liga a 2-a.

Acum, pentru a prinde un loc în play off, ,,lupii” sunt nevoiţi să câştige ultimul meci, împotriva lui ,,U” Cluj, dar şi să aibă parte de rezulate favorabile din partea celorlalte echipe din campionat cu care se luptă la promovare.

Aşa cum era de aşteptat, după situaţia în care se află clubul din Ploieşti acum, suporterii Petrolului au reacţionat după eşecul cu Mioveni şi au cerut demisii la formaţia prahoveană. Aceştia spun că au fost încă o dată minţiţi că vor promova la finalul sezonului.

,,Sunt un suporter al acestei echipe de peste 25 de ani. Ideea este în felul următor şi v-am chemat pe dumneavoastră pentru ca mesajul să ajungă, clar, acolo unde trebuie, adică la conducere, pentru că nu iese să discute cu noi.

Ţinem să le mulţumim călduros pentru noul sezon ratat, al treilea la rând, şi pe această cale ţin să precizăm că le cerem, nu-i mai rugăm, că rugăminţile sunt în van, să plece. Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei. Încă o dată am fost minţiţi că vom promova, că vom face, vom drege şi ne zbatem în Liga a 2-a.

… N-am văzut dăruire, n-am văzut un jucător care acum să-şi smulgă părul din cap, să se oftice pentru un sezon ratat. … Lui Viorel Moldovan? Să se ducă de unde a venit! Îi mulţumim pentru colaborarea avută şi să se ducă, să se ducă pe drumul dânsului şi să ne lase. În frunte cu domnul partener finanţator şi să ne lase. 

Soluţii se vor găsi. Nu sunt acum în măsură să spun ce am putea face. Dar am putea face multe. Da, am putea învăţa de la alţii şi da, am putea face multe. E un oraş unde echipa noastră este iubită. Sunt sigur că oameni cu bani vor veni lângă echipa asta şi nu vor lăsa echipa să piară. Dar de ce să stau cu cineva care mă minte?

Noi mergem înainte alături de echipă. Nu ştim cât vom mai răbda şi dacă dânşii nu vor pleca, să mă ierte Dumnezeu, nimeni nu va mai răspunde de el. „, au precizat reprezentanţii suporterilor de la Petrolul.

În acest moment, Petrolul Ploieşti se află pe locul 9 în Liga a 2-a, cu 28 de puncte acumulate în cele 18 partide disputate până acum.

Citește și Petrolul, înfrângere cu CS Mioveni! Echipa lui Moldovan a primit gol din offside și are șanse mici să prindă play-off-ul

mioveniliga 2demisiipetrolul ploiestilupii galbenirealitateasuporteri
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”