Suporterii Franţei, nemulţumiţi înaintea meciului de la Bucureşti: ,,500 de euro biletul! Riscăm să pierdem avionul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 27 iunie 2021, ora 12:13,
Suporteri
Suporteri

Luni, de la ora 22:00, pe Naţional Arena, va avea loc meciul din faza optimilor, dintre Franţa şi Elveţia, ultimul găzduit de Bucureşti la EURO 2020.

Aproximativ 1.500 de suporteri francezi sunt aşteptaţi la Bucureşti pentru a-şi susţine favoriţii, dar Campioana mondială va avea o galerie destul de mică în comparaţie cu Ucraina sau Macedonia de Nord.

Fanii francezilor sunt însă revoltaţi înaintea jocului de pe Naţional Arena. Aceştia spun că biletele de avion sunt prea scumpe, potrivit Le Parisien.

,,Ne așteptam ca prețurile pentru biltele de avion să crească, este normal, dar nu mai există nicio limită. Prețurile au ajuns la 500 de euro pentru un bilet, în mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

Mai mult decât atât, ar trebui să facem o escală la Varșovia, de 40 de minute, unde riscăm să pierdem avionul. O altă variantă este escala în Turcia, dar această variantă presupune un zbor de 13 ore pentru un drum pe care în mod normal îl parcurgi în cel mult trei ore.

O altă problemă o reprezintă pandemia de COVID-19. Nu știm exact care sunt condițiile din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina.”, a declarat Fabien Bonnel, lider de galerie.

Citeşte şi CÂŢI SPECTATORI POT ASISTA PE NAŢIONAL ARENA LA MECIUL FRANŢA – ELVEŢIA! ANUNŢUL FĂCUT DE UEFA

realitateafrantaeuro 2020revoltasuporteri