Suma de bani derizorie în schimbul căreia FCSB l-a achiziționat pe Mario Lăcătuș de la Dinamo

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 23:45,
MARIO LĂCĂTUȘ
MARIO LĂCĂTUȘ

FCSB l-a achiziționat de la Dinamo pe mijlocașul Mario Lăcătuș (17 ani), în urmă cu o săptămână, iar azi a apărut și suma de transfer.

PCH a anunțat că în conturile clubului a intrat suma de…50.000 de euro, din partea lui Gigi Becali, patronul echipei FCSB.

Pentru că trebuie să fiți informați despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă comunicăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș. Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte.

Da, nu este deloc o veste bună. Este cât se poate de tristă și toate acuzațiile care vor curge în comentarii sunt motivate. Tot astăzi, din acești 50.000€ au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2.

Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui.

Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea. Mai avem o ofertă de 200.000€ pentru un junior. De data aceasta din străinătate. Vă ținem la curent dacă se concretizează„, a anunțat PCH.

Citește și CLAUZA CARE ÎL ȚINE PE NEMEC LA DINAMO ÎNCĂ UN SEZON! CE PREVEDE CONTRACTUL ATACANTULUI SLOVAC

transferddbfcsbmario lacatusdinamogigi becalirealitatea