Suporterul dinamovist bătut de bodyguarzii lui Cortacero reacţionează după incident: ,,Ne dăm şi sângele pentru Dinamo! E un dosar penal, am fost la INML”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020, ora 14:45,
alexandru anghel

Alexandru Angel, suporterul dinamovist bătut de bodyguarzii lui Pablo Cortacero, a vorbit despre incidentul care a avut loc la RIN. 

 

Cu două zile în urmă, după Adunare Generală a Acţionarilor de la Dinamo care s-a desfăşurat la hotelul RIN, suporterii clubului şi-au făcut apariţia, iar ziua s-a încheiat cu un eveniment nefericit.

Bodiguarzii lui Cortacero au sărit să îi bată pe fanii dinamovişti, fiind foarte deranjaţi de faptul că aceştia îi filmau cu telefoanele pe spanioli.

Alexandru Anghel nu a ieşit deloc bine după acest eveniment nefericit şi susţine că agresorii nu vor rămâne nepedepsiţi. Suporterul dinamovist mai spune că a apelat la toate căile legale pentru ca vinovaţii să plătească. Angehl declară că a fost întocmit deja un dosar penal, după ce a ajuns şi la INML.

Mă simt bine, mă rog, cât de bine te poți simți după un astfel de eveniment nefericit. Dar ne dăm și sângele pentru Dinamo, nu? S-au luat imaginile de la camerele de la hotel. Eu filmez, respectivul sare la bătaie. Couto sparge telefoane, e absolut incredibil ce se întâmplă. A aruncat telefonul unuia dintre noi. De la asta a pornit, pentru că lucrurile nu erau așa agitate. Erau foarte supărați că noi filmăm.

Nici prin cele mai negre gânduri nu mi-a fost dat să cred că se poate întâmpla așa ceva. Dar vinovații vor plăti. Există un dosar penal, am fost la INML. Astfel de gesturi nu pot fi lăsate nepedepsite și vă garantez că nu le voi lăsa nepedepsite.

Haideți să fim serioși! Credeți că eu m-aș duce să îmi cer scuze după ce m-au bătut? E o glumă proastă. Cortacero e un mincinos fără pereche, e ceva inimaginabil. Nu poți să ai o astfel de retorică, să minți pe toată lumea în față. Este incredibil! Oamenii mint cum respiră!

Dorin Șerdean nu mi-a zis nimic. Cred că dânsului i se pare ceva normal. Ăștia sunt cei care încearcă să conducă Dinamo în momentul de față. E foarte important să aflăm cine e instigatorul. Acel om a apărut chemat de cineva acolo, pentru că el nu era acolo. Cred că oamenii vor fi suficient de înțelepți și vor preda acțiunile.”, a declarat Alexandru Anghel pentru ProSport.

În urma şedinţei AGA de la Dinamo, s-a aprobat mărirea de capital social cu 5.000.000 de euro.

Citeşte şi Rezultatele autopsiei lui Maradona au fost publicate! Reacţie dură a fiicei lui ,,El Pibe d’Oro”

 

inmlrealitateadinamoPablo CortaceroagaAlexandru Angheldosar penal
Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”

becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța