Surpriză la EURO! UEFA a anunțat echipa ideală a turneului final. Cine este singurul fotbalist român titular

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 02 iulie 2019, ora 09:18,
radu puscas baluta

UEFA a anunțat echipa ideală a Campionatului European de Tineret din acest an. George Pușcaș, atacantul echipei naționale, este singurul fotbalist român titular.

Atacantul român de 23 de ani este singurul ”tricolor” care se află în echipa ideală a turneului final. Chiar dacă Pușcaș a marcat doar 4 goluri, specialiștii UEFA au hotărât că fotbalistul naționalei U21 este peste Luca Waldschmidt, jucătorul care a obținut titlul de golgheter cu 7 reușite.

România a reușit să ajungă până în semifinale în această ediție de EURO. Echipa națională U21 a încheiat pe primul loc o grupă din care mai făceau parte Croația, Anglia și Franța. În semifinale, ”tricolorii” au dominat Germania în prima repriză (scor 2-1, ambele goluri marcate de Pușcaș), însă în partea secundă a meciului, naționala lui Stefan Kuntz a întors scorul și s-a impus cu 4-2.

Echipa ideală de la EURO: Nubel (Germania) –  Klostermann (Germania), Tah (Germania), Vallejo (Spania), Henrichs (Germania) – Ruiz (Spania), Dahoud (Germania), Olmo (Spania), Waldschmitt (Germania), Ceballos (Spania) – Puşcaş (România)

FOTO: UEFA.com

Citește și Tudor Băluță prinde un nou transfer în această vară?! Gică Popescu: ”Nu va juca la Brighton”

echipa idealaUEFA U21echipa nationalageorge pușcaș
Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”

Eriksen la pamant

Minciuni incredibile pe baza cazului lui Eriksen: ,,Vom fi forţaţi să acţionăm”