Surpriza pregătită la o echipă din Liga 1: „Sunt niște oameni interesați să investească la noi”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 03 iulie 2020, ora 08:50,
Academica-Clinceni-Gaz-Metan

Tot mai multe cluburi încearcă să găsească o salvare după ce criza cauzată de coronavirus a destabilizat bugetele lor.

Academica Clinceni este aproape să evite retrogradarea în acest sezon, primul după promovarea surprinzătoare în Liga 1. Ilfovenii speră ca din stagiunea viitoare să nu mai aibă aceleași emoții în privința îndepliniri obiectivului. Ba chiar se gândesc la ținte mai îndrăznețe.

„Cu zile în urmă am stat de vorbă cu conducerea. Haideţi să încercăm să facem o strategie. Îmi spuneţi ce vreţi să faceţi mai departe, ca să ştiu şi eu ce am de făcut. Nu mai vreau să fim ce suntem în momentul de faţă, să ne chinuim, să avem iar problemele astea.

Sunt nişte oameni care sunt foarte interesaţi să investească la noi şi bugetul va fi… E o realitate că noi trăim din banii de la televiziuni, plus mici sponsorizări. Dar se pare că sunt nişte oameni foarte influenţi, care vor să vină cu un buget destul de bun, mult mai mare, în care să putem să facem performanţă”, a declarat Ilie Poenaru pentru Telekom Sport.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Clinceniul are 4 victorii la rând și s-a îndepărtat pentru moment de zona retrogradării. Ilie Poenaru știe că  bătălia nu este încă încheiată.

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne îmbătăm cu apă rece, că nu este nimic rezolvat, să nu li se urce la cap, ce aud ei în stânga şi în dreapta, că am rezolvat problema. Nu, nu am rezolvat nicio problemă”, a adăugat antrenorul Academicii.

CITEȘTE ȘI –>> Hagi nu crede că Dinamo va retrograda! “Au jucat de la egal la egal cu noi. Au nevoie de puțin noroc”

ilie poenaruacademica clinceniinvestitie
WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.10.40

VIDEO | Arena Națională, probleme înaintea primului meci de la EURO! Austria și-a anulat antrenamentul

2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final