Tensiune la Rapid după înfrângerea cu Csikszereda! Antrenorului Nicolae Grigore i s-a făcut rău la vestiare

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 06 martie 2021, ora 17:31,
grigore2-scaled

Giuleștenii au pierdut pe teren propriu, scor 1-3 în compania lui Csikszereda, și au ajuns la trei partide fără victorie în Liga 2!

Formația pregătită de Nicolae Grigore nu a izbutit să câștige vreun meci în noul an, iar eșecul de astăzi se pare că a aruncat în aer vestiarul echipei. Cu un obiectiv clar stabilit înaintea acestui sezon, și anume promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, rapidiștii au emoții în acest moment și ocupă doar locul 6 în ierarhia Ligii 2.

Potrivit ultimelor informații, imediat după terminarea partidei cu Csikszereda, antrenorului Nicolae Grigore i s-a făcut rău în vestiar și nu a putut participa la interviul de după meci. Actualul tehnician principal al Rapidului s-a albit la față și nu s-a simțit în stare să participe la declarații, astfel că locul său a fost luat de secundul Mihai Iosif.

„Am venit eu pentru că Grig nu se simte bine. Nu sunt sub nicio formă băgat înaintare sau o «săgeată». A trăit meciul la intensitate maximă şi nu se simte bine. E sleit de puteri total pentru că a trăit meciul la o intensitate foarte mare”, a spus secundul lui Rapid, Mihai Iosif.

Rapid București ocupă în acest moment locul 6 în Liga 2, cu 27 de puncte în cele 16 meciuri disputate.

Citește și Șoc în Liga 2! Rapid pierde în fața celor de la Csikszereda și calificarea în play-off este în pericol

miahi iosifrapidrealitateadeclaratiiNicolae Grigoreliga 2
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal