Thomas Neubert, vital pentru echipa lui Toni Petrea: „E cel mai important transfer al FCSB-ului!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 11:26,
Thomas Neubert
Thomas Neubert

FCSB a arătat o formă fizică de excepție în ultimele partide din acest sezon, iar principalul motiv este reprezentat de preparatorul neamț, Thomas Neubert!

Considerat de foarte multă lume drept principalul “vinovat” pentru condiția fizică de invidiat a echipelor pe care le pregătește, germanul Thomas Neubert s-a întors începând din acest sezon la FCSB, iar formația lui Toni Petrea a arătat o condiție fizică de invidiat. Inclusiv meciul de aseară contra CFR-ului a reprezentat un punct de referință pentru oamenii din fotbalul românesc în ceea ce privește randamentul foarte bun al fotbaliștilor bucureșteni.

Importanța neamțului la FCSB a fost remarcată și de tehnicianul divizionarei secunde, ASU Poli Timișoara, Dan Alexa. Acesta consideră că Thomas Neubert este cel mai bun transfer al bucureștenilor făcut în ultima perioadă și este de părere că evoluțiile în creștere ale fotbaliștilor lui Toni Petrea se datorează în primul rând preparatorului fizic.

 

„Prin simpla dispunere a jucătorilor, cu trei oameni rapizi în atac, cei de la CFR au așteptat jocul, dar au fost sufocați de presingul foarte insistent al celor de la FCSB. Camora și Susic nu le-au făcut față adversarilor direcți. În plus, Moruțan a făcut mult deranj între linii. Era jucătorul meciului, dacă nu avea dispariția aia de 15 minute în a doua repriză, când a avut o perioadă proastă. FCSB a arătat ca o campioană, din punct de vedere mental. A arătat că vrea să câștige.

Tot ce vedem la Steaua diferă față de anii trecuți. Acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut. Și Man s-a dezvoltat foarte mult. Acum, jucătorii pot să alerge. Luați fiecare jucător în parte și vedeți ce joacă. Un antrenor e bun, dacă 6-7 jucători cresc în mandatul său. Dacă doar 2 se dezvoltă, nu e bine. Aici trebuie să spun că Steaua este, anul ăsta, cu adevărat cu șanse la titlu. Nu mai e ce era anul trecut”, a spus Dan Alexa, potrivit Look Sport.

Citește și Clujenii, criticați după eșecul usturător contra FCSB-ului! Laude pentru Gigi Becali și “perlele” sale

fcsbrealitateadeclaratiithomas neubertliga 1dan alexa