Tibor Selymes, îngrozit de situația de la Dinamo: „Niciodată nu m-am gândit că va ajunge aici!” – Ce a spus fostul internațional român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 16:26,
Tibor Selymes
Tibor Selymes

Tibor Selymes, tehnicianul formației din Liga 3, Știința Miroslava, a vorbit recent despre situația de la Dinamo.

Mai exact, fostul internațional român a rămaș șocat de situația de la clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat acum în Liga 2.

„Niciodată nu m-am gândit că va ajunge aici!”

„Niciodată nu m-am gândit că va ajunge aici. Dar am văzut ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani, s-au făcut greșeli mari și din păcate echipa a ajuns unde este acum. Cine a greșit? Toți, nu unul! Nu dau nume, dar toți cei care au fost acolo au greșit. Un astfel de brand, o echipă cu tradiția lui Dinamo nu avea voie niciodată să ajungă în situația în care este acum. Clubul Dinamo, după brand, după tradiție, după suporteri, eu îl văd tot timpul să joace în cupele europene. Acolo ar trebui să fie Dinamo în permanență.” , a declarat Tibor Selymes, pentru Liga 2.

„Dacă mai stă un an în Liga a 2-a o să fie extrem de greu pentru Dinamo!”

„Sunt două lucruri de discutat. Dacă ei pot promova anul acesta, da, văd o redresare rapidă a echipei. Dacă nu, va fi foarte greu. Dacă mai stă un an în Liga a 2-a o să fie extrem de greu pentru Dinamo. Aici trebuie exact cum s-a întâmplat și la Rapid. Când a venit acolo un investitor serios, imediat s-au văzut rezultatele. De asta are nevoie și Dinamo, de un investitor, de un om extrem de serios, care știe ce vrea, cum să facă. Și atunci se va redresa și Dinamo.”, a mai spus fostul jucător, pentru sursa citată.

dinamoTibor Selymes