Tragedie în fotbalul românesc! FC Botoșani este în doliu! Ghinion după ghinion pentru echipa moldavă!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 22 septembrie 2022, ora 14:23,
Doliu
Doliu

FC Botoșani a fost zdrobită în deplasarea de la Sepsi (0-7), neputând să conteze pe unul dintre jucătorii de bază, Alin Șeroni. Fotbalistul de 35 de ani trece prin momente grele.

Mai exact, Alin Șeroni și-a pierdut mama. Aceasta a decedat la 53 de ani.

Doliu la FC Botoșani! Mama lui Alin Șeroni s-a stins!

„Alin este un băiat admirabil, dar nu putea să joace în mecul ăsta cu Sepsi. Pe lângă el FC Botoșani a avut și alți jucători lipsă din echipă. Unii au fost cu probleme de familie, alții au fost nevoiți să plece după viză, dar la Șeroni a fost un caz special.

Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a declarat un apropiat de-al lui Alin Șeroni, pentru ProSport.

fc botosaniliga 1alin seroni