Traian Băsescu, scrisoare fabuloasă către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 30 iunie 2022, ora 11:21,
Traian Băsescu și Anamaria Prodan
Traian Băsescu și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, celebra femeie de afaceri și agent FIFA, a fost și este de multe ori în centrul atenției. Se pare că Traian Băsescu, fostul șef de stat, i-a transmis Anamariei o scrisoare plină de admirație.

Fostul președinte al României a avut doar cuvinte de laudă la adresa agentului FIFA. Ce conține scrisoarea, aflați mai jos.

Traian Băsescu, scrisoare fabuloasă către Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ce scrisoare a primit din partea lui Traian Băsescu în 2020, printr-o postare recentă pe Instagram. Fostul președinte l-a menționat chiar și pe Laurențiu Reghecampf, pe care îl considera atunci un om norocos.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.

O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a a avut Reghe!”, i-a transmis Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

 

anamariaprodanrealitatea.net#traianbăsescurealitatea