Transferul lui Bordeianu în Arabia Saudită a intrat în impas! Motivul pentru care CFR a blocat mutarea

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 octombrie 2020, ora 14:48,
bordeianu

Negocierile dintre CFR Cluj și formația saudită, Al Qadisiyah, pentru transferul lui Mihai Bordeianu, s-au blocat pentru moment!

Potrivit ultimelor informații apărute, deși clubul arab a mărit oferta pentru mijlocașul campioanei României, de la 600.000 de euro la 700.000 de euro, CFR Cluj nu a mai dat răspunsul în cele din urmă. Astfel, mutarea a intrat în impas în aceste momente, dar saudiții pot reveni cu o nouă ofertă de transfer care să fie pe placul clujenilor în cele din urmă.

Marius Bilașco, oficialul ardelenilor, a declarat că oferta primită în acest moment de CFR Cluj nu este una satisfăcătoare, iar jucătorul poate continua în Gruia.

„Există negocieri cu clubul din Arabia Saudită, dar oferta nu e satisfăcătoare. Jucătorul e liniştit la CFR pentru că propunerea nu a fost grozavă nici pentru el. Ştiţi bine că interesul lui Petrescu este să aibă dubluri pe toate posturile. E logic că s-ar bucura ca Bordeianu să rămână. Au fost discuţii în permanenţă pentru vânzarea jucătorilor noştri, doar că nu a venit oferta potrivită. La un moment dat o să vindem şi jucători!”, a declarat Marius Bilaşco pentru Gazeta Sporturilor.

Bordeianu a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Dan Petrescu în ultimele sezoane, iar această mutare cu siguranță va slăbi linia mediană a campioanei României. Odată cu evoluțiile sale consistente în tricoul CFR-ului, pentru mijlocaș au venit și convocările la prima reprezentativă, pentru care a bifat până în prezent două apariții.

1.400.000 de euro este cota de transfer a lui Mihai Bordeianu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul a ajuns la începutului anului 2018 în Gruia, contra sumei de 200.000 de euro, de la formația FC Botoșani.

Citește și Mihai Costea este foarte aproape de o revenire în Liga 1! Cu ce echipă se pregătește fosta “perlă” a lui Gigi Becali

 

realitateacfr clujbordeianuliga 1transfer CFR
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor