Lazio nu renunță la transferul lui Ianis Hagi! Italienii au venit cu o nouă propunere pentru Rangers

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021, ora 10:54,
ianis hagi
ianis hagi

Unul dintre jucătorii cheie ai lui Rangers din sezonul acesta, Ianis Hagi (22 de ani), este dorit cu insistență în Italia, la Lazio!

Evoluțiile din actualul sezon în tricoul celor de la Rangers se pare că l-au făcut pe Hagi Jr. să intre atât în vizorul selecționerului Mirel Rădoi, cât și în rândul echipelor de club. După primul gol marcat la prima reprezentativă a României în meciul cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi se pare că le-a trezit și mai mult interesul italienilor de la Lazio, care îl vor neapărat din sezonul următor.

După ce s-a zvonit că Lazio este dispusă să plătească în primă fază șase milioane de euro în schimbul fotbalistului român, acum, italienii au plusat considerabil, astfel că sunt gata să pună pe masă în acest moment aproximativ 13 milioane de euro, anunță Pro X. Hagi este dorit cu insistență de directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, care îl consideră pe internaționalul român drept omul de care are nevoie formația din capitala Italiei în acest moment.

Sursa foto: Profimedia Images

Oficialii scoțienilor, dar și antrenorul Steven Gerrard, se pare că nu vor însă să renunțe la mijlocașul român, acesta fiind considerat un jucător de bază al echipei, asta datorită constanței și realizărilor sale din actualul sezon.

Ianis Hagi a bifat în acest sezon 39 apariții în toate competițiile în tricoul “albaștrilor”, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere colegilor săi 12 pase decisive.

6.000.000 de euro este cota de transfer a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul ofensiv român a mai jucat de-a lungul timpului pentru Viitorul Constanța, Fiorentina și Genk.

Citește și Victor Pițurcă l-a analizat pe Ianis Hagi după evoluțiile de la națională: “A jucat foarte puțin, nimic deosebit!”

rangersrealitateaianis hagitransfer ianis hagilaziooferta ianis hagi