Transferul lui Ondrasek la FCSB, ironizat: „Nu mă aşteptam să văd un chel la echipă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 12:31,
FCSB
FCSB

Atacantul ceh a debutat aseară pentru FCSB într-un joc oficial, însă nu a rupt gura târgului, intrând rapid în vizorului patronului Gigi Becali!

Afaceristul din Pipera s-a reorientat rapid după refuzurile lui Andrei Dumiter și Bogdan Stancu, astfel că l-a adus pe Zdenek Ondrasek, considerat omul de gol de care Dinu Todoran are nevoie. Atacantul a debutat aseară, însă nu a reușit să facă nimic notabil în minutele bifate, astfel că și-a atras deja primele critici de partea sa.

Deși declara în anul 2009, după experiența cu polonezul Rafal Grzelak, că nu va mai aduce niciodată jucători cu chelie la echipa sa, Gigi Becali pare că s-a răzgândit și a făcut acest compromis cu Ondrasek. Această hotărâre a fost ironizată de fostul internațional, Basarab Panduru, care s-a legat de acest aspect, spunând că patronul FCSB-ului a fost păcălit de ceh, deoarece acesta a purtat o perucă în momentul întâlnirii de la Palat.

„Eu în primul rând nu mă aşteptam să văd un chel la echipă. Pentru că acum ceva timp parcă Gigi spunea că nu mai aduce niciun chel în echipă. Cum l-a păcălit? Avea peruca în geantă şi şi-a pus-o când a intrat în palat? (n.r. râde)  El cred că are păr dar îi place lui să se tundă aşa.

Au anunţat că nu e pregătit.. Şi doar dacă au nevoie să-i încurce, aa să vină cu ceva bun atunci îl bagă. Doar dacăv îi roagă echipa adversă să îl primească şi pe el (râde).

Când i-a căzut mingea în cap nu ştia unde e mingea. Să îl mai lăsam, e primul meci, să îi dăm câteva meciuri. Deşi celălalt (n.r. Vukusic) la fel a pornit. Tot că nu mă interesează, nu mă interesează şi după şi-a luat la revedere. Dar să vedem, să treacă 4-5 etape”a spus Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

Ce spunea Gigi Becali, în anul 2009

„Nu ai faţă de decar, pentru că nu ai nici păr în cap! Îi luăm numărul 10 lui Grzelak! Ăla merită numărul 10? Nu mai transfer în viaţa mea jucători cu chelie”, declara la acea vreme Gigi Becali.

Citește și ONDRASEK, PUS LA ZID DUPĂ DEBUT: „ÎI CĂDEAU BALOANELE ÎN CAP! BOTOȘANI A EVOLUAT CU 3 FUNDAȘI CENTRALI”

realitatealiga 1basarab pandurufcsbondrasekdeclaratiigigi becali