Transferuri de răsunet pentru CSM București! ”Tigrii” au transferat doi rugbyști din Bundesliga

Articol de Florian Tudorache - Publicat joi, 02 august 2018, ora 14:50,
csm bucuresti

CSM București continuă campania de achiziții din această vară. Tigrii au mai reușit să bifeze două transferuri.

Conform site-ului oficial, deținătoarea Cupei României i-a transferat pe închizătorul Jarrid Els și pe Hagen Schulte, sportiv ce poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș la deschidere. Ambii au semnat contracte valabile pe doi ani cu CSM București.

Jarrid Els, 29 de ani, născut în Africa de Sud și posesor de pașaport britanic, are 108 de kilograme și 1.94 metri. Ultimele cinci sezoane a fost sub contract cu nemții de la Heidelberger RK, care evoluează în Bundesliga – prima ligă germană. În 2016, închizătorul a debutat pentru echipa națională a Germaniei.

Ca și Jarrid Els, celălalt nou transfer al tigrilor, Hagen Schulte, vine tot de la Heidelberger RK, ambii jucând în sezonul trecut în European Rugby Challenge Cup, după ce i-au eliminat pe bănățenii de la Timișoara Saracens.

Schulte, 26 de ani, neo-zeelandez cu rădăcini britanice, cântărește 93 de kilograme, are 1.87 metri și poate juca și fundaș, și mijlocaș la grămadă.

Echipa de rugby CSM București i-a mai achiziționat în această vară pe Florin Vlaicu și Alexandru Gordaș – de la Steaua, George Oprea – de la Baia Mare, Tangimana Fonovai – de la Timișoara Saracens și Ștefan Cucoș – de la Tomitanii Constanța.

rugbycsm bucurestitransferuri rugby csm bucurestibundesligaHagen SchultetigriigermaniaJarrid Els
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului