SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray, anchetate în Turcia! Care este motivul

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 12:22,
Moruțan și Cicâldău
Moruțan și Cicâldău

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău au ajuns la Galatasaray Istanbul în acest început de sezon, după ce au fost achiziţionaţi de la FCSB, respectiv CS U Craiova.

Pe fotbalistul venit de la FSCB, turcii au plătit suma de 3,5 milioane de euro plus alte bonusuri, în timp ce pentru Alexandru Cicâldău au achitat suma de 6,5 milioane de euro.

După ce Galatasaray nu a avut un început de sezon tocmai bun, turcii vor înfiinţa o comisie prin care se vor analiza transerurile lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. După ce echipa turcă a investit 30 de milioane de euro în transferuri şi nu avut rezultate, adversarii preşedintelui Burak Elmas au cerut o anchetă în privinţa transferurilor din acest început de sezon, notează fotospor.com.

Scandalul transferurilor celor doi jucători ar fi plecat de la declaraţiile date de Mihai Rotaru şi Gigi Becali în România.

,,Am ajuns la un acord cu Galatasaray pentru 3,5 milioane de euro. Cu toate acestea, după intervenţia lui Victor Becali, suma a crescut la 6,5 milioane de euro. Salariul iniţial (n.r. al jucătorului) a fost de 650.000 de euro. Totuşi, cu intervenţia lui Becali, cifra a depăşit un milion de euro.”, declara patronul lui CS U Craiova.

,,Vom primit 5,7 milioane de euro pentru Moruţan.”, declara patornul lui FCSB, completat de Victor Becali: ,,Va câştiga mai mult faţă de cifra pe care a menţionat-o pentru Moruţan.

,,În perioada următoare, opoziţia îl va lovi pe Elmas, în privinţa sumei plătite pentru români. Ei deja spun că transferul lui Moruţan va duce la plecarea lui Elmas (n.r. – din funcţia de preşedinte).”, au scris şi jurnaliştii din Turcia.

Citeşte şi OLIMPIU MORUŢAN, PROGRAM SEPARAT LA GALATASARAY! MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI

realitateagalatasarayalex cicaldauturciaolimpiu moruțan