SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

,,Trebuie să mai avem răbdare până să-l vedem pe adevăratul Alibec!” Dan Petrescu, anunţ în privinţa atacantului de la CFR

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 22:40,

Denis Alibec a venit la CFR Cluj în vară, însă accidentările l-au făcut să nu aibă cel mai bun randament pentru formaţia din Gruia.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, spera să profite de pe urma atacantului, însă lucrurile nu au stat tocmai bine. Fotbalistul a jucta doar 45 de minute la ultinul meci din campionat cu Rapid, scor 0-2.

După ce l-a înlocuit la pauza meciului cu giuleştenii, Dan Petrescu a declarat acum că trebuie răbdare cu atacantul de 30 de ani, pentru că durează până îşi intră în formă.

,,Denis Alibec a fost accidentat foarte mult timp, mai mult nu s-a antrenat decât s-a antrenat. E foarte greu pentru un atacant, un fundaș central se mai descurcă, dar un atacant trebuie să se demarce, să ceară mingea, să stea în sprint. Se vede la meciuri.

Trebuie să mai avem răbdare până să-l vedem pe adevăratul Alibec, în momentul acesta nu e adevăratul Alibec. Dar nu Alibec a fost de vină pentru că l-am schimbat, ci toată echipa. Dacă puteam, schimbam 10 jucători la pauză!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi VIDEO | DAN PETRESCU, TEMĂTOR ÎNAINTEA MECIULUI CU AZ ALKMAAR: ,,JOCUL LOR DE ATAC NU L-AM VĂZUT LA ALTE ECHIPE”

denis alibeccfr clujrealitateadan petrescuaccidentare