Trei campioni vor să revină la echipa naţională şi aşteaptă un semn de la Rădoi! ,,Poate ar fi ochi şi pentru noi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 19:16,
radoi romania

Pentru naţionala României urmează ultimele trei meciuri din acest an, amicalul cu Belarus şi partidele cu Norvegia şi Irlanda de Nord din Nations League.

Mirel Rădoi vizionează în continuare jucători. Selecţionerul a fost astăzi prezent la meciul dintre Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul a fost câştigat de Clinceni cu 2-0. La finalul meciului, Florin Gardoş a vorbit despre prestaţia echipei, dar şi despre o posibilă convocare la echipa naţională.

Acesta se gândeşte în continuare la echipa naţională chiar dacă joacă la o echipă relativ mică din Liga 1. Fundaşul nu ar spune nu unei convocări la naţională, ba mai mult, i-ar lua dacă ar putea şi pe colegii Cristi Tănase şi Raul Rusescu. Toţi trei au fost astăzi pe teren în meciul cu Sepsi.

,,Nu m-am mai gândit la echipa naţională de mult timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, atunci poate că ar fi ochi şi pentru noi, pentru mai mulţi jucători de la echipă, pentru că până acum cred că au fost evoluţii bune. Chiar şi bulgarii noştri au avut evoluţii bune şi au fost la echipa naţională, deci poate să fie şi asta o variantă.

Rusescu şi Tănase se mişcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu, la Craiova, cred că a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp, dar când va lega meciuri, va arăta mai bine.

 

E clar că fotbalul nu îl uiţi. Normal că există perioade şi perioade, accidentări cum a fost în cazul meu sau în cazul lor, o perioadă lungă nu au jucat nici ei, dar fotbalul nu îl uiţi” a spus Gardoş la finalul meciului cu Sepsi.

Citeşte şi Cine trebuia să fie în locul lui Rădoi la meciul cu Islanda: “Nimeni nu știe că am avut discuții pentru meciul de baraj!”

Florin Gardoş, Raul Rusescu şi Cristi Tănase au fost în trecut campioni cu FCSB. Aceştia s-au transferat apoi în străinătate, dar uşor, uşor au început să revină pe rând în Liga 1.

În acest început de sezon au semnat toţi trei cu Academica Clinceni, formaţie cu care au ajuns până pe locul patru în Liga 1.

Citeşte şi Ilie Năstase, discurs acid după ce Simona Halep s-a infectat cu Covid-19! ,,Suntem cretini, proşti de tot”

clincenirealitatearădoisepsirusescunationalatanasegardoș
rapid

Rapidiștii, sfătuiți să transfere un fotbalist din Liga 1: „E pe stilul Giuleștiului!”

public portugalia ungaria profimedia

EURO 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3! Ronaldo, dublă la Budapesta!