Trei jucători de la Farul sunt fani ai lui Dinamo: „Au stat ascunși, că n-au voie să meargă la alte meciuri”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 25 martie 2023, ora 10:40,
Constantin Grameni
Constantin Grameni

Constantin Grameni, mijlocașul Farului Constanța, și alți doi colegi, sunt suporteri ai lui Dinamo și susțin echipa din tribune.

Constantin Grameni s-a bucurat în tribune la golul lui Dinamo cu Poli Timișoara

Informația a fost făcută publică de Nicu Grameni, unchiul fotbalistului. El este organizator de competiții la CS Dinamo, delegat la meciurile echipei mari și crainicul meciurilor de fotbal și de handbal ale lui Dinamo.

Cei trei fotbaliști au fost prezenți în tribune la meciul pe care Dinamo l-a remizat pe teren propriu cu Poli Timișoara. În urma acestui rezultat, echipa alb-roșie s-a calificat în play-off-ul Ligii 2.

El a vrut să vină să joace la Dinamo. A fost la meciul cu Poli Timișoara, el și încă doi jucători de la Farul, care sunt dinamoviști. Au stat așa, ascunși, acolo. Uite, nu-i fac bine că spun, n-au voie să meargă la alte meciuri.

Am vrut să văd reacția lui la golul lui Dinamo. Știam unde stă, când a marcat Dinamo m-am uitat încolo. Nu l-am mai văzut acolo. Îmi zic: ‘Ce-a făcut, a plecat?!’. Dar, de fapt, el zburda pe acolo, se bucura!

Sunt dinamoviști, toată familia. A fost acel moment când ar fi putut să vină la Dinamo, părinții voiau să-l aducă, îi plăteau tot, au o situație materială foarte bună. A nimerit prost, în perioada spaniolă. Mi-ar fi plăcut să fie la Dinamo.

Dar a fost foarte bine că a rămas la Farul, a luat-o pas cu pas, în momentul ăsta are mai multe oferte de afară, dar nu le dă curs, vrea să se maturizeze în joc.

E serios, muncitor, are o gândire foarte matură. Are un frate mai mic, născut în 2007, mult mai talentat decât el, dar e putoare”, a spus Nicu Grameni la un podcast.

Constantin Grameni a jucat 29 de meciuri pentru Farul în sezonul regulat, în 24 fiind titular, marcând 4 goluri, toate pe teren propriu: cu FC U Craiova în prima etapă (scor final, 2-1), cu FCSB în Etapa a 8-a (3-1), cu FC Argeș în Etapa a 10-a (3-0) și cu FC Botoșani în Etapa a 19-a (8-0).

În singurul meci din play-off, 2-1 pe teren propriu cu Sepsi, Grameni a fost titular și a marcat în minutul 28, fiind înlocuit în minutul 75 cu Roberto Casap.

Constantin Grameni