„Tricolorul” care nu mai voia să audă de națională a dat-o la întors: „S-a interpretat greșit. Pentru mine este o onoare”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 13:17,
Echipa Nationala
Echipa Nationala

Alexandru Dobre (24 de ani) afirma în urmă cu un an, dezamăgit că nu a fost convocat la echipa națională, că „Nu mai sunt interesat de naționala României. Cei de acolo mă fac să mă simt invizibil”.

Alexandru Dobre a fost selectat de Edi Iordănescu în lotul cu care România abordează primele meciuri din campania de calificare la EURO 2024. Iar discursul lui s-a schimbat radical:

„Sunt foarte onorat și fericit să fiu aici, abia aștept să încep. Vreau să arăt ceea ce pot, să ajut naționala cu calitățile mele, cu ceea ce pot face. Este un vis împlinit să fiu la prima reprezentativă, să-mi reprezint țara.

Am fost întrebat despre echipa națională (n.r. – referitor la declarațiile de anul trecut), am spus că nu vreau să vorbesc despre echipa națională și au interpretat ca și cum nu mi-aș dori să fac parte din națională.

Dimpotrivă, pentru mine este o onoare, o plăcere, oricând vin cu inima deschisă când sunt chemat pentru a reprezenta România”, a afirmat pentru FRF TV.

romaniaalexandru dobreechipa nationala