UEFA a decis! Ce se întâmplă cu echipele care nu s-au retras din proiectul Super Ligii Europei

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 21:38,
superliga-europa
superliga-europa

Noua competiție care urma să țină capul de afiș al fotbalului de la cel mai înalt nivel, Super Liga Europei, a fost suspendată la doar două zile de la înființare!

Noua întrecere pusă la cale de greii fotbalului european s-a dovedit a fi în cele din urmă un eșec total. După ce inițial din Super Liga Europei trebuia să facă parte FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Inter Milano, Juventus, AC Milan, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea și Tottenham, într-un final au mai rămas doar Barcelona, Real Madrid și Juventus.

 

Acum, la puțină vreme după desfășurarea acestui șir de evenimente, UEFA a stabilit ce urmează pentru cele trei cluburi rămase în proiect. Astfel, deși se zvonea că echipele în cauză riscă chiar excluderea din următorul sezon de Champions League, forul european a decis ca Barcelona, Real și Juventus să nu primească nicio sancțiune și să aibă drept de joc în cea mai importantă competiție europeană dintre cluburi.

 

Potrivit surselor, pericolul nu a trecut însă pentru cluburile nominalizate. UEFA ar putea sancționa așa cum a anunțat oficial cei trei giganți, însă nu din următorul sezon, deoarece timpul este prea scurt pentru ca părțile implicate să se judece.

 

Citește și EURO 2020 | EROARE COMISĂ DE UEFA! UNDE A INFORMAT FORUL CĂ SE DISPUTĂ MECIUL UNGARIA – PORTUGALIA

barcelonarealitateajuventusreal madridSUPER LIGA EUROPEI