Uite banii, nu sunt banii la Dinamo! Alex Couto: „Sunt blocați în Spania”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 18:37,
Couto-Dinamo

Alex Couto, directorul general al formației din Ștefan Cel Mare, a explicat ce s-a întâmplat cu banii trimiși de Pablo Cortacero.

Patronul „câinlor” a emis săptămâna trecută un comunicat prin care spunea că va face o plată și va mări capitalul social al clubului.

„Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare.

Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro.

„Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!”, apare în comunicatul emis de Dinamo

Citește și EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”

Alex Couto a declarat că plata făcută de Pablo Cortacero a fost blocată în Spania.

„Nu au venit banii. Sunt blocați în divizia internațională a Băncii Sabadell de către SEPA (Serviciul European de Plăți de Euro). De ce au fost blocați, doar Pablo Cortacero știe. Ideea este că sunt bani, dar nimeni nu știe când aceștia vor intra în conturile clubului.” a declarat Couto pentru Fanatik.ro.

„Noi, cei care suntem la București, Alex Couto, Jose Bueno și Dorin Șerdean, suntem concentrați pentru a face rost de bani. De asemenea, încercăm să găsim și în Spania soluții, dar nu are legătură cu Pablo Cortacero, ci sunt soluții pe care conducerea executivă a lui Dinamo încearcă să le găsească.”

„Pablo, într-adevăr, este patronul clubului pentru că a preluat compania Lotus, dar noi, ceilalți care suntem aici și conducem Dinamo, încercăm să găsim o cale pentru a ieși din situația asta până Pablo reușește să deblocheze banii”, a mai spus Couto pentru sursa citată.

Citește și VIDEO | Laszlo Balint, înaintea partidei CFR Cluj – UTA: “Mergem la echipa campioană, dar putem scoate maxim”

Pablo Cortaceroliga 1realitateaAlex Coutodinamo bucuresti
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină