Uite cine e atacantul cotat la 40 de milioane de Euro care se unge cu ulei de bebeluș!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 14:19,
Manchester United v Wolverhampton Wanderers – Premier League

Un jucător care și-a dublat cota în ultimul sezon a dezvăluit care este secrtetul succesului său. Atacantul lui Wolverhampton Wanderers, Adama Traore, a povestit că se unge cu … ulei de bebeluș.

Adama Traore a ajuns să-și dubleze cota în mai puțin de un an prețul său fiind acum de 40 de milioane de euro. Format în La Masia, academia Barcelonei, Traore a vorbit despre tactica gândită de staff-ul tehnic, care s-a dovedit a fi decisivă. Pentru a nu putea fi prins de adversari, Traore se unge cu ulei de bebeluș înaintea tuturor partidelor din Premier League sau cupele europene.

Staff-ul de aici a avut o idee genială știind că am probleme cu umărul. Adversarii mă apucau de braț pentru ca eu să nu mă mișc. Mă trăgeau mereu de umăr. Așa s-a ajuns la varianta de a mă unge cu ulei. Le-a fost imposibil să mă prindă, mai ales la cum mă mișc eu.

În primul meci a fost amuzant, deoarece mulți mă apucau de braț și nu mă puteau ține. Se întrebau: ‘ce s-a întâmplat?’. Eu le-am tot spus că nu știu. Acum toată lumea cunoaște acest fapt, dar nu contează. Este important pentru mine, acum trebuie să folosească altă tactică pentru a mă ține„, a dezvăluit Adama Traore pentru Daily Mail.

Citește și PCH, mesaj de susținere față de echipă: „Trebuie să rezistăm…”

premier leagueAdama Traorerealitatea
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”