Ultima mutare pe care are de gând să o facă Florin Talpan! Juristul MApN e gata să dea o mare lovitură

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 03 iulie 2020, ora 11:20,
florin-talpan
florin-talpan

Cel care în ultimii ani a apărat interesele instituției și s-a războit cu Gigi Becali visează la postul de comandant al CSA Steaua. 

Talpan a concurat pentru această funcție și la începutul anului atunci când Mădălin Hîncu a fost cel desemnat să ocupe postul rămas vacant după decesul lui Cristian Cârlan. Avocatul CSA Steaua este decis să mai încerce încă o dată să ajungă în vârful ierarhiei din club în ciuda faptului că nu are parte de susținerea lui Hîncu. Mandatul acestuia din urmă expiră la sfârșitul lunii iulie.

Talpan va participa cu siguranță la acest concurs. În ultima perioadă a făcut mai multe cursuri speciale pentru a-l ajuta în demersul său, însă e sceptic. E clar că totul se decide politic. Degeaba a făcut el atâtea lucruri pentru club, în special pentru echipa de fotbal din Liga 4, că tot politic se va alege.

Politic s-a ales și în trecut când a fost numit Bixi Mocanu. Noi vedem lucrurile exact cum se întâmplă din interior, dar dacă vorbim suntem zburați de aici”, au precizat surse din cadrul CSA Steaua pentru Pro Sport.

Alegerea unui nou comandant al clubului se va face înaintea unor evenimente importante în viața echipei de fotbal. Astfel, roș-albaștrii ar putea să ajungă în Liga 3 în urma barajului de promovare din această vară, în timp ce în luna octombrie este prevăzută inaugurarea noului stadion din Ghencea.

CITEȘTE ȘI –>> Analiza dură a lui Cornel Dinu după un nou eșec al câinilor: “Prostia și lăcomia în fotbal se plătesc”

comandantcsa steauaconcurshincutalpan