Ultima ofertă pentru Sorescu, decriptată de un fost internațional: „Simt mirosul sângelui la Dinamo”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 23:02,
Deian Sorescu
Deian Sorescu

Fundașul dreapta dinamovist este curtat de Legia Varșovia care a înaintat și o ofertă concretă pentru achizționarea căpitanului roș-albilor.

350.000 de euro ar fi dispuți polonezii să plătească pentru fotbalist venit în Ștefan cel Mare de la Timișoara. Oferta a fost refuzată de oficialii „câinilor” care doresc să obțină o sumă mai mare de bani de pe urma vânzării jucătorului de 23 de ani. Răzvan Raț consideră la rândul său că Sorescu valorează mai mult și crede că polonezii vor să profite de pe urma degringoldei grupării roș-albe.

 

 

„Era jenant! Da, acum a ajuns Sorescu la echipa națională, dar una peste alta e jucător de echipă națională. Nu a jucat deloc rău, a făcut niște meciuri bune. 350 de mii pentru un jucător de perspectivă care peste 3-4 ani acel club, în speță Legia Varșovia, poate să scoată un milion și jumătate, două, trei, cinci, e puțin.

Ei simt mirosul sângelui care curge din «câinele» Dinamo. Ei au încercat-o, pentru că văd situația clubului Dinamo. Nu poate să valoreze 350 de mii de euro. Mi se pare foarte puțin”, a fost comentariul fostului căpitan al echiăei naționale pentru Pro Sport. 

Răzvan Raț. Foto: Profimedia

 

 

Sorescu ar dori să plece eîn această vară de la Dinamo, doar că dorința sa de a fi lăsat liber de conducere s-a lovit de refuzul șefilor dinamoviști. Fotbalistul este cotat la 1,4 milioane de euro pe siteurile de specialitate.

 

 

„Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine”, declara Sorescu la sfârșitul sezonului încheiat recent. 

 

 

CITEȘTE ȘI –>> DDB ANUNŢĂ: ,,DACĂ NOI CEDĂM, DINAMO MOARE! CLUBUL TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ”

razvan ratofertasoresculegia varsoviarealitateadinamo