ULTIMA ORĂ | ADPD, apel ferm către Ionuț Negoiță! „Ne-ați pus în așteptare! Este Dinamo de vânzare cu adevărat?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 mai 2020, ora 22:59,
negoita-adpd

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD) a fost prima care a lansat o ofertă concretă pentru cumpărarea clubului din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță nu a oferit un răspuns, iar ADPD a transmis o scrisoare deschisă în care acționarul majoritar al ‘roș-albilor’ este întrebat dacă vrea să vândă clubul cu adevărat.

Recent, Ionuț Negoiță a respins propunerea unui fond de investiții din Spania. Justificarea a fost că firma care dorea să cumpere pachetul majoritar de acțiuni nu a oferit nicio dovadă concretă cu privire la situaţia financiară.

82% dintre acțiunile clubului Dinamo au fost scoase la vânzare pentru suma simbolică de un leu, dar datoriile se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo a fost înființată în 2018. Printre membrii fondatori se află Cornel Dinu, Răzvan Oprea (actor) și Mihnea Ionescu (fost șef de galerie la Dinamo).

CITEȘTE ȘI -> ”All in” pe Dinamo! Spaniolii aruncă ultima carte în afacerea anului din fotbalul românesc

DINAMO este în pericol, aflându-se pe ultima treaptă a demnităţii și totuși permitem în continuare tacit ca adevărul să fie mistificat la vedere. Investiții zero, rezultate zero, iar viitorul seamănă tot mai mult cu finalul unui film de groază. Cumpărătorii sunt alungați, vânzătorul este absent, în timp ce Dinamo se luptă cu supraviețuirea.

Domnule Ionuț Negoiță,

În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo și-a manifestat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Ne-ați pus în așteptare, ați promis că reveniți cu un răspuns dar acesta nu a mai venit.

Văzând ca jucătorii se plâng că nu și-au primit salariile de la începutul anului, ne-am gândit că banii pe care ADPD îi are în acest moment ar putea ajuta într-o anumită măsură rezolvarea acestei situații și v-am trimis o nouă propunere.

Pe 19 mai v-am trimis propunerea de a direcționa de urgență 40.000 de euro către Dinamo în schimbul unui procent de acțiuni. Nu am făcut-o public pentru a nu deranja negocierile cu spaniolii. Nu ne-ați răspuns nici de data asta.

Analizând tot ce se întâmplă în jurul acestei vânzări a echipei, ne punem și noi anumite întrebări:

Este Dinamo de vânzare cu adevărat?

Este Dinamo de vânzare pentru oricine își manifestă intenția de a cumpăra, cu excepția Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo?

Nu merită suporterii dinamoviști care s-au alăturat programului socios ADPD același respect pe care îl acordați celor care vă finanțează acum afacerea?

Nu credeți că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supraviețuirea?„, este mesajul ADPD.

CITEȘTE ȘI -> Vestea care le dă frisoane dinamoviștilor: „Baza de la Săftica e jumătate la ANAF, jumătate la tatăl lui Negoiță”

vanzaredinamoAsociaţia Dinamovişti pentru DinamoclubfaniADPDionuț negoiță
Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa

euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi