ULTIMA ORĂ | Craiova a renunțat la un fundaș! „A bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 11:22,
craiova-briceag

Universitatea Craiova a anunțat încheierea contractului fundașului Marius Briceag (28 de ani), unul dintre cei mai vechi jucători din lotul ‘alb-albaștrilor’.

Briceag a venit la Craiova în ianuarie 2015 și a strâns 84 de meciuri în tricoul echipei din Bănie.

În acest sezon, fundașul stânga a jucat doar în trei meciuri: unul în Cupa României și două în preliminariile Europa League.

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul de bandă Marius Briceag. Îi mulțumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare.

Piteștean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeș, echipă la care a evoluat două sezoane în liga secundă. Timp de doi ani și jumătate a apărat flancul stâng al defensivei celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă de la care a fost transferat de Universitatea Craiova, în ianuarie 2015. În retur a evoluat în opt jocuri.

În campionatul 2015-2016, Marius Briceag a fost împrumutat la FC Voluntari, formație din Liga 1. Conducerea clubului nostru a apreciat că mutarea la gruparea ilfoveană reprezintă o oportunitate pentru jucător de a crește valoric și a reprezenta o soluție viabilă pe viitor pentru prima echipă a Științei. În stagiunea 2016-2017 a fost reprofilat pe banda dreaptă a apărării alb-albastre.

În total, Brici a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reușind să înscrie un gol și să ofere 5 pase decisive„, este comunicatul Universității Craiova.

Mulțumim, Marius Briceag!

? Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul de bandă Marius Briceag. Îi mulțumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare.#SustineStiinta#CampioniLaSuporteri#AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 1 iulie 2020

Universitatea Craiova rămâne cu doi fundași stânga în lot: Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu.

universitatea craiovacraiovamarius briceagfundasliga 1briceagcontract