SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

ULTIMA ORĂ | Dinamo a luat decizia finală! Cine este antrenorul care îi ia locul lui Bonetti

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 14:03,
Dinamo, sursa- profimedia images
Dinamo, sursa- profimedia images

„Câinii” sunt pregătiți în acest moment de interimarul Sorin Colceag, însă acest lucru nu este deloc pe placul suporterilor!

Dinamo București l-a demis săptămâna trecută pe italianul Dario Bonetti, cel care se afla la conducerea echipei de doar două luni. Aflată într-o situație critică în clasamentul Ligii 1, alb-roșii s-a aflat în căutarea un tehnician care să aducă liniștea de care este nevoie în cadrul clubului.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Mircea Rednic este alesul conducerii lui Dinamo, iar acesta urmează să fie prezentat oficial în pauza competițională de la începutul lunii viitoare. „Puriul” este liber de angajament în momentul de față, după despărțirea de Viitorul Constanța, din luna aprilie, și vine să pună umărul la salvarea formației din „Groapă”. Totodată, Rednic le-a transmis celor din club că nu dorește să negocieze partea financiară atâta timp cât Bonetti figurează ca antrenor principal în acte.

În urmă cu ceva vreme, mai exact în timpul în care Ionuț Negoiță conducea Dinamo, Mircea Rednic s-a oferit să contribuie cu suma de 500.000 de euro la bugetul echipei și a asigurat faptul că în afară de acest lucru va mai aduce alături de el anumiți investitori din Belgia. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar Rednic a părăsit echipa.

Rednic a bifat patru mandate la Dinamo, ultimul în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în 2007.

Citește și ALARMĂ LA DINAMO! GABI TORJE A PĂRĂSIT ANTRENAMENTUL ȘI E INCERT PENTRU MECIUL CU CSU CRAIOVA

mircea rednicrealitateadinamoantrenor dinamoliga 1