ULTIMA ORĂ | Galatasaray a început negocierile pentru un fotbalist de la FCSB! Anunțul turcilor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021, ora 12:30,
FCSB
FCSB

Jurnaliștii din țara semilunei au dezvăluit că formația Cim Bom Bom a început discuțiile cu Gigi Becali pentru transferul unuia dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Toni Petrea!

Galatasaray vrea să continue pe rețeta fotbaliștilor români, astfel că venirile lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan i-au cucerit definitiv pe oficialii clubului. Mai mult de atât, Fatih Terim a ordonat ca Florin Tănase să fie adus și el în Turcia, iar „leii” ar fi inițiat deja primele discuții cu cei de la FCSB.

Jurnaliștii turci au avut doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului formației bucureștene și au dezvăluit că Galatasaray este dispusă să ofere 2 milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase. Rămâne de văzut însă dacă Gigi Becali va da curs acestei propuneri, asta deoarece patronul își dorește să obțină mult mai mult de pe urma jucătorului în vârstă de 26 de ani.

”Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei Bucureşti (n.r. FCSB), Florin Tănase. ”Cimbom” doreşte cu siguranţă să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.

De remarcat că ”galben-roşii” au oferit 2 milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din Bucureşti şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai clubului din România”, scriu cei de la Aspor.

Citește și GIGI BECALI A SPUS TOT! CE FOTBALIST A „FORȚAT” PLECAREA LUI MORUȚAN DE LA FCSB

realitatealiga 1florin tanasefcsbgalatasaray