ULTIMA ORĂ | „Haita” se destramă! Doi fotbaliști de bază ai lui Dinamo au plecat din Ștefan cel Mare

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 14:46,
Dinamo
Dinamo

Apar primele probleme pentru noua conducere administrativă condusă de Iuliu Mureșan, astfel că doi fotbaliști importanți ai echipei au plecat deja!

Venirea lui Iuliu Mureșan în Ștefan cel Mare a văzută cu ochi buni în special de suporterii „câinilor”, însă greul abia de acum începe pentru președintele în vârstă de 67 de ani. Cu restanțe salariale de mai multe luni și cu un viitor incert în momentul de față, jucătorii lui Dinamo încep să plece rând pe rând cu doar o săptămână înainte de startul Ligii 1.

Potrivit informațiilor Pro Sport, mijlocașii Vlad Achim și Alexandru Răuță au devenit jucători liberi de angajament și au părăsit deja echipa. Un alt nume care se desparte de gruparea din Ștefan cel Mare este atacantul Adam Nemec, unul dintre fotbaliștii cu cele mai mari salarii.

Vlad Achim (32 de ani) mai avea contract cu Dinamo până în iunie 2022, la fel și Alexandru Răuță (29 de ani), jucător care era sub contract cu gruparea „câinilor” din iulie 2019. Totodată, Adam Nemec, atacantul în vârstă de 35 de ani care revenise la Dinamo în august 2020, a transmis și el că nu are de gând să rămână, iar de mâine nu va mai merge la ședințele de pregătire.

În ultima perioadă, Deian Sorescu și Ante Puljic au declarat și ei că au ajuns la capătul răbdării și au avut un mesaj clar pentru conducătorii clubului.

Citește și VEŞTI PROASTE PENTRU JUCĂTORII LUI DINAMO, DUPĂ VENIREA IULIU MUREŞAN: ,,UITAŢI DE BANII DIN TRECUT”

rautadinamoNemecliga 1realitateaachim